dissabte, 12 de novembre de 2011

Xerrada per a pares i mares. L'adolescència. Llibertat i límits

El passat divendres 11 de novembre es va organitzar la xerrada per a pares i mares amb el títol "L'adolescència. Llibertat i límits" adreçada a les famílies amb nens/es de 9 a 16 anys. L'assistència a la xerrada va ser de 15 famílies, 9 d'elles d'altres escoles (Provençana, Paco Candel i Bernat Desclot). De les 6 famílies de la nostra escola, 5 d'elles eren de 1er, és dir, de les aproximadament 70 famílies de 4art, 5è i 6è a les que anava dirigida la xerrada només va venir un pare. Desconeixem el perquè d'aquesta poca assistència i de fet ens agradaria saber-ho (horari, manca d'informació,...), però està clar que els esforços i recursos de la comissió "Escola de Pares i Mares" es dirigiran cap a les famílies que realment mostren interès en les activitats proposades i per això d'ara en endavant les xerrades s'orientaran cap a la franja d'edat d'aquestes famílies.

Respecte a la xerrada cal destacar que va transcórrer en un clima molt distès i es va plantejar com un diàleg entre les famílies assistents on cadascú va poder aportar la seva experiència i preguntar i comentar els problemes que més els preocupen: com establir límits, com comunicar-se amb els adolescents, com guanya-se la seva confiança, etc.

Agraïments:
A l'escola, per les seves facilitats a l'hora d'organitzar aquestes xerrades.
Als pares i mares del Provençana, Paco Candel i Bernat d'Esclot, que amb la seva presència i agraïments van fer que mareixés la pena l'esforç realitzat.
A la resta d'AMPA i especialment al German del Bernat, pel seu suport i per fer difusió de la xerrada. 

1 comentari:

  1. Vaya. Que sirva de ánimo este mensaje para seguir insistiendo.... Yo no estaba en la franja de edad

    saludos

    javier

    ResponElimina