dimecres, 11 de gener de 2012

Passejada reivindicativa. 15 de generÉs hora de sortir al carrer i fer sentir la nostra veu. És hora de cridar i dir que ja n'hi ha prou, que estem farts de retallades. És per això que el proper diumenge 15 de gener, les comunitats educatives ( és a dir, TOTS: ALUMNES, PARES, MARES I MESTRES) de les escoles públiques de L’Hospitalet farem una passejada reivindicativa per La Rambla Just Oliveres fins a la Plaça de l’Ajuntament. L’objectiu és mostrar que no estem d’acord amb la política de retallades, tant de recursos com d’autonomia de funcionament que patim a les escoles.

La passejada començarà a les 11:30 -12h a la parada de metro de Rambla Just Oliveres però quedarem a les 11h a la parada de metro de Santa Eulàlia per anar-hi tots junts.

Com sabeu,  el GROC és el color del S.O.S per l’ensenyament públic de qualitat, així que si teniu samarreta groga porteu-la. Podeu portar també cartolines de color groc, pancartes, el que sigui. També xiulets o altres instruments que facin soroll, perquè se’ns vegi i se’ns escolti.
FEM QUE LA MAREA GROGA S'EXTENGUI PER TOT L'HOSPITALET

3 comentaris:

 1. El nostre suport a la mobilització MARXA GROGA!

  Endavant amb la MAREAGROGA!

  Contra les retallades a la pública, tots units: pares, mares, mestres, alumnes!

  http://noretalls.blogspot.com/2012/01/les-ampas-de-lh-convoquen-una-marxa.html

  ResponElimina
 2. Com aconseguir una samarreta com les vostres?
  IB Icaria
  iesicaria@xtec.cat

  ResponElimina