dissabte, 5 de maig de 2012

Campanya Solidària. Recollida de taps

Com sabeu, l'AMPA i l'escola hem estat recollint taps de plàstic per ajudar l'Aitana, una nena que necessitava els diners per poder anar a Boston i sotmetre's a una intervenció quirúrgica molt costosa i complicada.

Finalment aquest objectiu s'ha complert, i la família, mitjançant diverses associacions i amb l'ajuda de la Fundación Seur han recollit prop de 450 tonelades de taps. Nosaltres hem omplert 8 capses!!

http://www.fundacionseur.org/noticias/un-objetivo-cumplido/

 

Per desgràcia, encara queden molts nens i nenes que necessiten l'ajuda de tots i totes.La Fundación Seur segueix amb la seva campanya "Tapones para una segunda vida", i seguirà recollint taps que es destinaran a diferents causes. Ja han aconseguit una cadira de rodes per l'Hector i ara estan ajudant al Guillermo. 

http://www.fundacionseur.org/noticias/tapones-para-guillermo/Per això, a l'AMPA seguirem recollint taps i intentarem posar el nostre gra de sorra per ajudar aquestes famílies.

Gràcies a tots els pares/mares, alumnes i personal de l'escola que han estat recollint taps entre els amics, companys de feina, establiments,etc per la vosatra col·laboració.

Entre tots fem un AMPA solidària.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada