dijous, 29 de setembre de 2016

SEGUIM MILLORANT LES INSTAL·LACIONS DEL CENTRE

CONTINUEM TREBALLANT PER MILLORAR L'ESCOLA
El dia 29 de setembre es va inaugurar el gimnàs de l’escola donant per finalitzada l’ execució de la primera de les tres fases previstes per dur a terme la reforma integral de la nostra escola.
A banda, la instal·lació de l’escala d’emergència i l’obertura de les sortides d’emergència a les tres plantes de l’aulari està programada pel període de vacances de Nadal prorrogable, com a molt tard, al període de Setmana Santa si l’adjudicació de l'obra es demorés més enllà del previst.
Des de la comissió d’obres seguirem treballant per conèixer els detalls de les properes actuacions previstes a la nostra escola per part del Departament d’Ensenyament i, com sempre, us les farem arribar puntualment.
Gràcies a les famílies pel recolzament rebut, a les persones que anònimament han col·laborat amb la comissió en la feina realitzada i en especial a l’equip docent i a la nostra estimada Araceli, que tot i les restriccions en fer servir l’edifici i, les dates límits a les que hem arribat en la realització de les obres, han aconseguit que el curs escolar comencés amb la normalitat i il·lusió de sempre.
Gràcies!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada