divendres, 22 de novembre de 2019

POSA'T LA GORRA!

Famílies,


Des de l’AFANOC, un any més  s'inicia la campanya “Posa’t la Gorra!” i enguany des de l'AMPA tornem a col·laborar!

L’Associació de Nens amb Càncer AFANOC, creada per un grup de pares i mares el 1987, porta a terme programes d’atenció social, de suport emocional i atenció psicològica, programes de voluntariat, d’activitats d’oci i lleure als hospitals, de sortides familiars, colònies d’estiu i gestiona la Casa dels Xuklis, una casa d’acollida per a totes les famílies que s’han de desplaçar de les seves poblacions d’origen per venir als hospitals de referència de Barcelona per rebre tractament.

Aquesta campanya té l’objectiu de donar a conèixer la realitat del càncer infantil i aconseguir els fons necessaris per poder continuar tirant endavant tots els nostres projectes i serveis a les famílies.

Aquest any, ha estat Pepe Jeans qui, per primera vegada, canvia el teixit i la textura de la gorra, amb una roba texana i un disseny exclusiu, que té un cost de 8 euros.


La festa final de la campanya es celebrarà el dissabte 14 de Desembre al Parc de la Ciutadella, el qual estarà ple d’activitats i actuacions.

Per a les famílies que vulguin aquell dia accedir al Zoo, la gorra seguirà donant l’accés i els descomptes en l’entrada.

Durant els següents dies o fins a esgotar existències col·locarem una parada a l'escola, on vendrem aquestes gorres:

Dimarts 26 de novembre - Pati de l'escola (Tarda)
Dijous 28 de novembre - Pati de l'escola (Matí) - AMPA (Tarda)
Divendres 29 de novembre - Pati de l'escola (Tarda)
Dilluns 2 de desembre - Pati de l'escola (Tarda)
Dimecres 4 de desembre - Pati de l'escola (Tarda)
Dijous 5 de desembre - AMPA (Tarda)Podeu trobar tota la informació de la campanya a www.afanoc.org

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada