OFERTES SOCIS

Els següents establiments ofereixen descomptes o promocions pels socis de l'AMPA (Les promocions poden canviar sense previ avís, us recomanem consultar-ho abans amb l'establiment. L'AMPA no es fa responsable dels possibles canvis)


Les botigues associades a la promoció ofereixen descomptes a tots els socis de les AMPA de Santa Eulàlia. Consulteu el llistat i els decomptes aquí.El parc d'oci infantil VINE A FER L'INDI posa a disposició de tots els socis de l’AMPA la següent oferta:
- 15% descompte entrada de matí o tarda.
- Xecs regal de 25 a 75€ en festes d’aniversari*.
*Podeu consultar la resta de la informació aquí.


  CASA RURAL LA FRANJA: Oferta vàlida a partir de la primavera (excepte Setmana Santa) de 2 nits al preu d'una.  Experiència "Visita la granja". Tamarit de Llitera (Osca). Consulteu l'oferta aquí.

LA PARADA DE LA LAURI: 15 % de descompte en la majoria d'articles (consulteu els productes exclosos). Mercat de Santa Eulàlia (parada exterior 17).


XARCUTERIA LIÉBANA: 10% de descompte en tots els seus productes excepte en conserves. Servei a domicili i a la porta de l'escola. Situada al Mercat de Santa Eulàlia (parada interior). Consulteu oferta aquí i el seu Facebook.


BASSOL ÒPTIC: Serveis exclussius i ofertes especials. 40% de descompte. Avinguda Carrilet 3, Carrer València 33 i més establiments.Consulteu oferta aquí


GENERAL ÓPTICA: Descompte en vidres, montures i lents de contacte. Targeta Privilege gratuita. Situada al centre comercial Gran Via 2 i més establiments. Consulteu oferta aquíART STUDIO: 10€ de descompte en els seus retrats a carbonet (carboncillo). Consulteu oferta aquí.
CENTRE MÈDIC I DENTAL ALPHACLINIC: Descomptes en els seus tractaments d’odontologia, fisioteràpia, estètica corporal i acupuntura. C/Santa Eulàlia 55-59. Consulteu oferta aquí.